EEN KLEINE VERZAMELING VAN MIJN WERK

Kijk voor meer foto’s op mijn Instagram pagina

Portret- en sportfotografie

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij denkt, “wow ben ik dat?!”. Ook als je het normaal gesproken niet fijn vindt om op de foto te gaan zorg ik ervoor dat je je zoveel mogelijk op je gemak voelt, zodat dit er ook vanaf straalt op de foto’s

Brandingfotografie

Tegenwoordig kun je niet meer zonder goede kwaliteit ‘content’ als bedrijf. Reclame wordt voornamelijk via social media gemaakt, in tegenstelling tot vroeger. Ook voor jouw website zijn hoge kwaliteit foto’s gewenst. Stuur mij een bericht om samen een branding shoot te plannen.

Auto- en motor fotografie

Heel wat anders dan bovenstaande foto’s, maar daarom niet minder leuk. 
Sinds 2022 werk ik ook als vaste autofotografe bij Brextuning

Huisdieren en paarden fotografie

In het dagelijks leven werk ik als paraveterinair dierenartsassistente, in mijn vrije tijd geniet ik er van om dieren op de gevoelige plaat vast te leggen. Het doel is om het karakter van het dier zo goed mogelijk eruit te laten springen op de foto.

Natuurfotografie

De diversiteit in de natuur is eindeloos en er is overal wel een mooi plaatje te vinden.

Wilde dieren fotografie

Wat vaak een stuk uitdagender is, is om een wild dier mooi vast te leggen. Ze staan vaak verder weg, zijn schichtig en luisteren niet als je vraagt of ze even stil kunnen staan. Des te leuker vind ik het om mooie foto’s van ze te maken. Ook naar dierentuinen neem ik altijd de camera mee.